EP:Inmeetservice

EP:Inmeetservice

Twijfelt u of het gekozen apparaat wel past in uw keuken? Geen probleem! EP:Mensonides maakt graag een inmeetafspraak om nauwkeurig de maten van uw keuken op te meten. Op basis van deze gegevens adviseren onze vakspecialisten u graag welke inbouwapparatuur het beste bij uw wensen en bij uw keuken past. 

 

Keuken inbouwapparaat

Bij inbouwapparaat moet u denken aan koelkasten, vaatwassers, maar ook kookplaten, magnetrons en afzuigkappen. Wilt u graag de apparaat laten inbouwen, dan is deskundig advies zeker aan te raden. We helpen u graag en hebben de kennis en kunde om u van gedegen advies te voorzien. Uiteraard kunnen zij ook de apparatuur inbouwen. Bekijk hier het assortiment inbouwapparaten van EP:.

Wat houdt een inmeetafspraak in?

Bij een inmeetafspraak komen we thuis bij u langs. Onze medewerker kan u adviseren welk inbouwapparaat het beste bij u past en zal uiteraard ook meten of het door u gekozen product in de inbouwruimte past. Meten is immers weten. Bij keuken inbouwapparaat is het namelijk belangrijk dat het apparaat daadwerkelijk past en goed aansluit. Inbouwapparatuur is natuurlijk het meest stilistisch wanneer deze goed is afgewerkt en naadloos aansluit. Tijdens de afspraak zal onze medewerker nauwkeurig de maten opmeten en daaropvolgend de mogelijkheden met u bespreken.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een inmeetafspraak bedragen € 49,95. Een op maat gemaakte offerte behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht u uiteindelijk besluiten om de inbouwapparatuur aan te schaffen, dan krijgt u het bedrag van de inmeetafspraak retour.

Een inmeetafspraak maken

Maak snel een afspraak via het contactformulier of bel direct 0517 - 420 033.