EP:Mensonides is sinds 1978 gevestigd in Harlingen. Ons bedrijf kenmerkt zich dan ook door jarenlange ervaring in de elektronicabranche. EP: Mensonides beschikt over een team van experts die u graag adviseren op het gebied van beeld, witgoed, geluid en klein huishoudelijk apparatuur. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. De kwaliteit wordt gewaarborgd door ons assortiment, een selectie van A-merk producten waaronder Miele, Loewe, Siemens, AEG en Bose. De service vertaald zich van advies op maat tot bezorg- en installatieservice. Wij kiezen voor kwaliteit en service, u toch ook? Wij zien u graag in onze winkel, met gratis parkeergelegenheid, aan de Vormer 2 in Harlingen (tegenover de Gamma). 

Alle topmerken bij EP:Mensonides
Vanuit onze deskundigheid hebben wij een uitgebalanceerd assortiment voor u samengesteld bestaande uit A-merken die hoogwaardige kwaliteit leveren. In ons assortiment vindt u onder andere producten van topmerken zoals: Miele, Samsung,
Siemens, Loewe, AEG en Bose. Door bewust te kiezen voor deze merken kunnen wij uw tevredenheid garanderen en kunt u jarenlang genieten van uw aankoop.

Meer over onze service en kwaliteit
Ook beschikt EP:Mensonides over een team van monteurs en een eigen technische dienst. Naast installeren van uw nieuwe apparatuur, repareren wij ook uw witgoedartikelen zowel inbouw als vrijstaand. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderdelen op het gebied van wit- en bruingoed.

Adres:

De Vormer 2-4
8861 KB Harlingen
Tel: 0517-420033

info@epmensonides.nl