De mooiste belevingswinkel van Friesland komt naar Sneek

EP:Mensonides is dé elektronica vakzaak die met u meedenkt. 

EP Mensonides Sneek

EP:Mensonides is als sinds 1978 dé elektronica en witgoed vakspeciaalzaak in de omgeving van Harlingen. Het bedrijf kenmerkt zich door jarenlang ervaring in de elektronicabranche en beschikt over een team van specialisten die de consument graag adviseert op het gebied van beeld & geluid, witgoed en klein huishoudelijke apparatuur. Kwaliteit en service staan bij EP:Mensonides hoog in het vaandel. Door de jaren heen is de winkel in Harlingen getransformeerd tot een heuse belevingswinkel met de nadruk op het ontzorgen van de klant. De service vertaalt zich van advies op maat tot bezorg- en installatieservice. En met de eigen technische dienst wordt de consument optimaal bediend. 

Net als in Harlingen zal Menno Mensonides, eigenaar van EP:Mensonides, nu ook in Sneek een belevingswinkel openen. Ook in Sneek ligt de nadruk op ontzorgen. "Wanneer u in de winkel of online en product koopt, heeft u bepaalde wensen waaraan het product moet voldoen. Vaak wordt er geen rekening gehouden met uw specifieke wensen. EP:Mensonides doet dat wel! EP:Mensonides levert namelijk niet alleen een product tegen een scherpe prijs, maar biedt een totaaloplossing. U kunt denken aan een advies op maat, bezorging, installatie, reparatie of verlengde service van 5 of 8 jaar. De deskundigheid en flexibilieit van EP:Mensonides zorgt ervoor dat u altijd met het juiste product voor de juiste prijs naar huis gaat. Zo hoeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken en kunt u meteen beginnen met genieten", aldus Menno. 

Uiteraard houdt de service van EP:Mensonides niet op bij het verlaten van de winkel. U kunt altijd bij EP:Mensonides terecht voor een deskundig advies. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Kortom EP:die doet het!

EP:Mensonides Sneek
EP:Mensonides sneek 3

Opening donderdag 17 november 2016

Op 17 november opent EP:Mensonides Sneek haar deuren aan de Oosterdijk 81. Uiteraard vieren wij dat met feestelijke aanbiedingen! Wij heten u dan ook van harte welkom. Wilt u al eerder de mooiste belevingswinkel van Friesland ervaren? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel in Harlingen. De koffie staat voor u klaar. 

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Roelof de Boer. Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vriendin Siegrid en twee kinderen, Rixt en Niels in Woudsend. Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest bij Scheer & Foppen in Sneek en Heerenveen ben ik trots mijn werk voort te mogen zetten in deze prachtige bevelingswinkel waar service hoog in het vaandel staat. Graag nodig ik u uit om onder het genot van een vers kopje koffie onze winkel te komen bewonderen. 

EP:Mensonides Sneek
EP:Mensonides Sneek

Mijn naam is Jorrit Doting, 33 jaar oud en woonachtig in Sneek, samen met Rianne en onze dochter Lise van 1 jaar. Nadat ik 11,5 jaar werkzaam ben geweest bij Scheer & Foppen, is het voor mij een geweldige uitdaging om mijn ervaring voort te kunnen zetten bij EP:Mensonides in Sneek. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met wielrennen, autosport en volg ik de nieuwste trends op het gebied van elektronica en gadgets. Ook vind ik het heerlijk om erop uit te gaan met onze dochter. Een werkdag is voor mij geslaagd wanneer ik samen met de klant op zoek kan gaan naar het best passende product bij de wensen van de klant en deze met een tevreden gevoel de winkel verlaat. Ik zie u graag binnenkort in onze winkel! Tot ziens!